Держгірпромнагляд сам відмовився надати свого представника до складу комісії з розслідування трагедії з семирічною дівчинкою у дендропарку – Кіровська райрада

,

Територіальне управління державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки в області відмовилося надати свого представника до складу комісії з розслідування трагедії з семирічною Даніелою Федоровою, що сталася у липні у дендропарку.

Про це повідомили «КП» у Кіровській райраді Кіровограді, пред’явивши листа-відповідь начальника служби Володимира Береславського.

Зокрема, у листі останній посилається на пункт 9 Порядку розслідування та обліку нещасних випадків невиробничого характеру, згідно з яким участь представників Держгірпромнагляду в таких комісіях не передбачена.

Нагадаємо, кілька тижнів тому через несправність механізму каруселі «Орбіта» із кабінки випала семирічна Даніела Федорова із Севастополя. Дитина пролетіла з вісім метрів і впала на асфальт. Висновок лікарів був невтішний – черепно-мозкова травма, перелам кісток і зводу черепа.

1245

e-max.it: your social media marketing partner