На прес-конференцію батька дівчинки, яка мало не загинула на несправному атракціоні, дендропарк прислав «качок»

,

Батько дівчинки Владлен Федоров, яка 11 липня ледь не вбилася, катаючись на атракціоні «Орбіта» у дендропарку, дав прес-конференцію сьогодні, 4 серпня у Кіровограді. Прийшли туди і «підсадні качки» з дендропарку.

Три жінки «затесалися» в ряди журналістів і задавали батькові постраждалої дівчинки питання, якими намагалися поставити під сумнів діагноз дитини (мовляв, у тої лише тріщина) і натякали на благородність Онулів.

– Корпорація запропонувала вам 500 тисяч, від яких ви відмовилися і сказали, що хочете 600, – заявила одна із «качок».

Проте батько дівчинки запевняє – такого не було, а відносно діагнозу, готовий показати не тільки епікриз, а й знімки.

– Конкретної розмови зі мною не було з цього приводу. Я б сам заплатив ці 500 тисяч, якби час можна було повернути назад і ми проїхали повз цей парк, – каже Владлен Федоров.

Чоловік зізнається, дещо відчуває себе учасником інформаційної війни, за якої його доньку виставляють не такою вже і постраждалою, а дендропарк – невинним.

– Я читав в інтернеті, що дитина вже ледь не спортивні нормативи здає навколо лікарні, що завдяки «Корпорації ХХІ століття» доньку дивився професор з Києва і сказав, що все буде добре. Загалом, я багато чого дізнаюся про себе і доньку з інтернету… – розповідає Владлен.

До слова, чоловік залишив відгук на сайті дендропарку про те, що трапилося з його донькою під час катання на атракціоні. Проте коментар Владлена кудись зник…

Нагадаємо, трагедія у дендропарку сталася 11 липня. Про цей випадок «КП» писала неодноразово. Востаннє ми повідомляли про те, що батька семирічної Даніели, яка випала з каруселі «Орбіта», не взяли до комісії, котра з’ясовувала причини інциденту. Не залучили до неї і фахівців із Держгірпромнагляду. Натомість до комісії увійшли медик, страховик, соцпрацівник та представник «Корпорації ХХІ століття» – тобто ті, хто має слабе уявлення про технічні властивості каруселі, а також зацікавлені. Нині батько дівчинки заявив, що позиватиметься до суду.
e-max.it: your social media marketing partner