Колеги убитого Іванова: Він був хорошим професіоналом і другом

, КП

09019Колеги адвоката, колишнього заступника начальника управління міністерства внутрішніх справ в області Олександра Іванова, якого сьогодні застрелили біля СІЗО у Кропивницькому, розповіли «КП», якою людиною він був. Говорили, що той був хорошим професіоналом і надійним другом.

– Це був практик, людина з чудовою пам'яттю. З ним було дуже комфортно виїжджати на місця злочинів. До його вказівок, які він давав, я додати нічого не міг, адже він був професіонал. Він не сидів постійно в офісі, – розповідає «КП» друг і колишній колега Олександра Іванова, начальник УМВС в області 2010-2011 років Віктор Пащенко. – І другом він був хорошим. Багато в житті різних ситуацій – в компанії, на роботі, на колегіях і нарадах, і під час якихось особистих питань…він завжди міг підставити плече.


Нагадаємо, трагедія сталася близько опівдня. Невідомі на автомобілі влаштували стрілянину біля СІЗО у Кропивницькому.


Куля влучила в адвоката Олександра Іванова – він загинув на місці. Ще один чоловік, із яким у той час був Іванов, отримав вогнепальне поранення в плече. Його госпіталізували до обласної лікарні. Там прооперували. Стан потерпілого важкий, констатують медики, але життю не загрожує.


Рада адвокатів Кіровоградської області заявила про проведення екстреного засідання Комітету захисту прав адвокатів при Національній асоціації адвокатів України через убивство колеги.


Одночасно рада скерувала до очільників прокуратури і поліції Кіровоградщини звернення, аби ті взяли на особистий контроль хід розслідування справи про вбивство Іванова.

e-max.it: your social media marketing partner