У Кіровоградській «Батьківщині» відмовляються називати люстрованих партійців

,

«Батьківщина» виключила зі своїх лав 1519 партійців, в тому числі і більше семи сотень депутатів різних рівнів, повідомив перший заступник голови Центрального штабу партії Іван Кириленко.

Члени партії виключені за результатами перевірок люстраційних комісій, які діють у всіх областях, крім Донецької та Луганської.

За словами Івана Кириленка, процес люстрації у всіх органах влади в партії вирішили почати з себе, а наступним її етапом буде виключення з владних структур корупціонерів і людей, які співпрацюють з екс-президентом Януковичем.

Як повідомили «КП» в обласній організації партії «Батьківщина», у нашому регіоні таких виключень після люстрації не відбулося. Проте згодом заявили про протилежне - масове виключення з лав партії Тимошенко таки торкнулося партійців з Кіровоградщини. Однак називати прізвища люстрованих в обласній організації «Батьківщини» відмовилися. Мовляв, інформацією володіємо, але з цим питанням звертайтеся до голови осередку – Олександра Чорноіваненка. Однак останній на дзвінки сьогодні так і не відповів.
e-max.it: your social media marketing partner