Власники підприємства кинулися з кулаками на інспекторів електромереж у Петрівському районі

,

08968Власники підприємства з виготовлення харчових продуктів у Козацькому Петрівського району кинулися на інспекторів електромереж із кулаками, бо ті знайшли у цеху прилад, який блокував роботу лічильника електричної енергії. Про це повідомив пре-секретар компанії «Кіровоградобленерго» Сергій Богомільчук.


«Високочастотні генератори – один із найпоширеніших способів крадіжок електричної енергії у великих обсягах. Переважно їх встановлюють підприємці, однак трапляються випадки, коли ними користуються побутові споживачі. Подібні установки завдають збитків енергетичній компанії, а ще негативно пливають на здоров’я.

Захворювання серцево-судинної та нервової систем, зміни в крові, катаракта, зниження кров’яного тиску, підвищена втомлюваність, дратівливість, головний біль… Це лише незначний перелік діагнозів, які загрожують тим, хто знаходиться в радіусі дії приладу. А радіус цей може сягати до півкілометра і залежить від того, яку потужність генератора виставить його користувач», – зауважив Богомільчук.

Разом із тим він підкреслив, що з ладу може виходити оргтехніка, побутові прилади, телефони, охоронні системи та автомобільні сигналізації.

 

08969

08970

e-max.it: your social media marketing partner