Головківка по-мʼясному відсвяткувала день народження

,

08730Свято мʼяса уперше влаштували до дня народження Головківки. 2 серпня село відзначило 277 років. Гуляли гучно і з розмахом аж до пізнього вечора. Мʼясом ласували і дорослі і малі. Продукція – від місцевих виробників.

– Ідея свята мʼяса у нас, напевно, виникла більше року тому. Ми вирішували, яким буде формат. Цьогоріч добре підготувалися. Якщо людям сподобається, впевнений, будемо кожного року влаштовувати фестиваль мʼяса під час святкування дня Головківки, – розповів голова Приютівської громади Андрій Коломійцев.

08729

На святі облаштували кілька локацій. Офіційна частина проходила на стадіоні. Вітали почесних жителів села. Поруч – розваги для дітей: батути, каруселі та атракціони. А ще виставки, майстер-класи і фотозони. Гостям із інших сіл та Олександрії організували спеціальні автобусні рейси.

08728

– Все прекрасно. Я вперше на такому святі. Люди добрі, веселі і свято таке, що зібралася вся громада, – ділиться враженнями Віктор Кругленко.

08727

– Нам подобається тут жити. Свято влаштували чудове, – додає Валентина Глущенко.

08726

Свято тривало до пізнього вечора. Гостей розважали веселими та запальними танцями. А музикальний настрій задав рок-гурт «Дефіцит» із каверами на хіти відомих виконавців.
e-max.it: your social media marketing partner