Стрижаков очолив групу, яка займеться незаконними пивнушками у Кіровограді

,

Депутат міської ради Артем Стрижаков  очолив  комісію, яка займеться пивними наметами в Кіровограді. Пропозицію про її створення він вніс особисто на сесії міської ради сьогодні, 29 липня.

– Це депутатська група, яка займатиметься розробкою чітких правил гри у цій сфері. Наше завдання підготувати єдину концепцію реєстрації пивних палаток, усунути лазівки, які використовують підприємці зараз, заборонити рекламу пива на наметах та інше. Цього року правила гри, на жаль, змінити не вдасться, бо посадовці видали дозволи, хоч і з порушеннями. Ми працюємо, щоб наступного року у місті не було незаконно встановлених пивних наметів, зокрема підприємці дотримувалися правил, прийнятих у попередні роки, згідно з якими забороняється встановлення наметів у центральній частині міста і торгівля алкогольними та слабоалкогольними напоями після десятої вечора, – сказав у коментарі «КП» Артем Стрижаков.

За його словами, підприємці сьогодні беруть в оренду автомат із приготування кави і на підставі цього отримують документи на встановлення намету як літній майданчик закладу ресторанного господарства.

– Це є неприпустимо, – заявив він.

Водночас до робочої групи долучилися члени виконкому, працівники відділу торгівлі і депутати.
e-max.it: your social media marketing partner