У Добровеличківці поліцейські врятували чоловіка

, КП

08614У Добровеличківці поліцейські тамтешнього відділення поліції старший сержант Павло Сніжков і лейтенант Максим Тимко врятували 60-річного чоловіка, який без свідомості лежав на узбіччі. Постраждалий не дихав, однак правоохоронці надали першу допомогу і повернули чоловіка до життя. За це їх нагородили відзнаками і преміями.

Із жителем Добровеличківки біда сталася вчора, 29 липня, близько 12:00 години. Під час патрулювання поліцейські помітили непритомного чоловіка. За словами перехожих, він їхав на велосипеді, потім упав і більше не підводився. Поліцейські зробили йому непрямий масаж серця і штучну вентиляцію легень. До приїзду швидкої їм вдалося повернути чоловіка до життя.


Наразі той перебуває у реанімаційному відділенні районної лікарні. Його стан стабільно тяжкий.


За словами лікарів, поліцейські вчасно і на досить високому професійному рівні провели реанімаційні заходи.


Самі ж правоохоронці кажуть, не вбачають у власному вчинку нічого особливого.


– У таких випадках у нас немає права на помилку. Якщо від тебе залежить чиєсь життя, відчуваєш на собі відповідальність, а тому кожен крок і дія повинні бути правильними. Хороші практичні навички – це можливість виконати свій обов’язок і тим врятувати. Добре, що нам це вдалося, – говорить Максим Тимко.


Сьогодні, 30 липня, заступник начальника поліції в області Руслан Горяченко і голова профспілки Валерій Шевчук вручили рятівникам відзнаки і премії.

 

08611086130861208610

e-max.it: your social media marketing partner