ЦНАП у Приютівській громаді планують збудувати до кінця року

, КП

08582Будівництво Центру надання адміністративних послуг у Войнівці Приютівської громади планують завершити цього року, повідомляють на сайті громади.

Наразі будівельники вже повністю облаштували армований фундамент, зробили стяжку підлоги з утепленням, встановили металеві колони на півколо і провели водопровідні комунікації. На завершальному етапі зведення каркасу будівлі і міжкімнатних стін.


– Уже виконано приблизно 30% запланованих робіт. Ми очікуємо, що будівництво завершиться протягом 2-3 місяців – за графіком, за умови наявного повного фінансування цього об’єкту з боку держави. Загальна вартість проекту складає близько 9 мільйонів гривень. Частину грошей Приютівська громада отримала з державного бюджету по програмі «Фінансування соціально-економічного розвитку регіонів». У місцевому бюджеті на будівництво ЦНАПу передбачено близько шести мільйонів і ми розраховуємо отримати залишок у розмірі три мільйони гривень із державного бюджету. Маємо надію, що розпочате будівництво вдасться завершити до кінця поточного року, – сказав голова Приютівської громади Андрій Коломійцев.

 

Нагадаємо, роботи стартували у травні цього року.

 

0858308584

e-max.it: your social media marketing partner