Експертизи підтвердили, що знайдені у Знам’янському районі останки належать Діані Хріненко

, КП

08516Три експертизи підтвердили, що знайдені під час польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району людські рештки належать Діані Хріненко, яка зникла торік на День Незалежності. Про це повідомили у поліції області сьогодні, 25 липня, пише CBN.

– Більш ніж 90 експертиз були призначені, на виконанні – 17, у тому числі з’ясовується, чи була дівчина зґвалтована. Але це таємниця слідства. Три експертизи підтверджують, що це Діана Хріненко. Останню отримали минулого тижня. Рідні погодилися з результатами експертизи, – розповідає заступник начальника слідчого управління поліції області Тарас Тарасенко. – Наразі конкретно стверджувати про особу підозрюваного ми не можемо, щоденно проводимо низку слідчо-розшукових заходів. Розслідується провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство. Покарання – до 15 років позбавлення волі.

 

Нагадаємо, Діана зникла торік у ніч із 24 на 25 серпня. Поліція, рятувальники, військові та небайдужі жителі прочесали довколишні населені пункти, лісосмуги, поля та яри в радіусі кількох десятків кілометрів. Правоохоронці знайшла розбитий телефон Діани, а поряд – краплі крові.

За місяць пошуків, зневірені у роботі правоохоронців односельці Діани перекрили трасу.


26 березня поблизу села Глибока Балка Знам’янського району, що неподалік Суботців, під час польових робіт знайшли людські рештки і речі.

 

Поховають Діану завтра, 26 липня у Суботцях.

e-max.it: your social media marketing partner