Нардеп-УДАРівець Ревенко прямим текстом послав директора центру «Розвиток» та відмовився допомагати дітям-інвалідам

,

1221Народний депутат від партії «УДАР» Анатолій Ревенко відмовився допомогти дітям-інвалідам – вихованцям німецького культурного центру «Розвиток». Його директора Руслану Ващук телефоном народний обранець прямим текстом послав на три літери, а нині відхрещується від своїх слів.

Руслана Ващук розповіла «КП», що буквально на початку липня дізналася, що кошторис на поїздку до табору «Молода гвардія» в Одесі, куди вихованці мали їхати на фестиваль «Ми діти твої, Україно!» значно скоротили, у зв’язку з ситуацією, яка нині в країні.

Із 25 квотних місць залишили 15. Інші 10 дітей мали заплатити повну суму – а це 5 тисяч гривень з кожного! За допомогою Руслана Ващук звернулася до осередку партії «УДАР». Жінка взяла з собою клопотання з облдержадміністрації та листа від організаторів фестивалю. Спочатку там прийняли доброзичливо, зустрів заступник голови обласної організації Дмитро Хох, розповідає керівник «Розвитку».

– Ми пояснили, що без фінансування десятеро дітей-інвалідів не матимуть змоги цьогоріч оздоровитися. Увімкнувши гучний зв'язок, Хох зателефонував Анатолію Ревенку. Той відповів, що зараз на тренуванні. Хох йому каже: «Тут діти, треба допомогти. Може, якось вирішимо. Що мені жіночці сказати?» А Ревенко у відповідь «Пошли її на х…». Хох йому: «Та тихіше, тихіше. Ми на гучному зв’язку». А Ревенко продовжує: «Мені пох…!» і поклав слухавку. Хох знітився і почав виправдовуватися тим, що зараз воєнний час, грошей немає, тяжко, – згадує Руслана Ващук.

«КП» кілька днів намагалася зв’язатися з «вихованим» нардепом. Врешті, Анатолій Ревенко вийшов на зв'язок. Факт свого хамства УДАРівець заперечує.

– Це все неправда! Це неправда! До мене ніхто не звертався, я її в очі не бачив. Був якийсь телефонний дзвінок невідомий, але зі мною ніхто особисто не розмовляв. Всі ці ситуації я відкидаю. До мене звертається купа народу, задають безліч питань, – виправдовується Ревенко.

– Тобто ви заперечуєте, що нагрубили пані Руслані? – ще раз уточнює «КП».

– Я повністю заперечую! – відрізав нардеп.

«КП» поцікавилася інцидентом і в самого Дмитра Хоха. Останній взагалі заявив, що того дня його не було у місті!

– Коли вона приходила, я був у Миколаєві. Мені передали документи. Я нікому не телефонував, – переконує Хох і каже, що про ту ситуацію взагалі нічого не знає.

Усі 25 вихованців німецького культурного центру «Розвиток», як і планувалося, поїхали на фестиваль. От тільки дозволили їм це зробити організатори під «чесне слово». 50 тисяч гривень Руслана Ващук так і не знайшла. Директор центру сподівається, що до 6 серпня (саме стільки триватиме фестиваль – ред.) кошти хтось із благодійників все ж виділить.
e-max.it: your social media marketing partner