Рідні померлого водія: Один із поліцейських сів йому на голову, інший добивав дубинкою

, КП

08455Син і невістка 51-річного Олександра Собченка, який помер під час затримання його патрульними, звинувачують у смерті чоловіка копів, пише CBN.

За словами сина померлого Богдана Собченка, того вечора вони з батьком були вдома, але хтось зателефонував і він терміново поїхав.

– Я навіть не почув, як він поїхав. Невдовзі батько зателефонував і сказав, що його зупинили поліцейські біля повороту на Садову, попросив мене привезти документи. Я зателефонував брату, який був зі своєю дівчиною там неподалік. Ми приїхали всі разом і побачили, що його витягували з машини. Моя дружина підійшла до патрульних і намагалася поговорити з ними, віддати документи та з’ясувати ситуацію, але вони сказали: «Хто ви такі? Ідіть звідси!». Один із них почав нас бити дубинкою – батька, мене, брата, дружину. У брата і дружини залишилися сліди. Мене затримали одразу. Я знімав інцидент на відео, телефон забрали, відео видалили, – розповідає син померлого Богдан. – Також патрульні використовували перцеві балончики. На вулицю вибігли жителі сусідніх домів, почали кричати: «Що ви робите?!» Батько вже лежав у наручниках, але вони все одно продовжували його бити. Один з поліцейських сів йому на голову, інший добивав дубинкою.


Невістка Ольга Собченко додає, її свекор не намагався чинити жодного опору поліцейським. Коли на нього нападали копи, просто відходив подалі. Тільки коли в Олександра Собченка кров пішла через рот, поліцейські припинили бити.


– У батька вже посиніли губи, ми просили викликати швидку, але ті не реагували. Медиків викликали сусіди. Коли батьку було погано, вони його просто добивали. Поліцейські, які прибули згодом, намагалися надати йому допомогу, але він уже був мертвим.
На місці події лишилася пляма від крові.


Як уже повідомляла «КП», інцидент стався сьогодні вночі. У патрульній поліції заявляють, що чоловікові стало зле, йому намагалися надавати допомогу, але той помер.

e-max.it: your social media marketing partner