Патрульні: загиблий водій сам розпочав бійку

, КП

08448У патрульній поліції області стверджують, що під час затримання водія на Садовій, чоловік влаштував бійку й покликав товаришів на підмогу. Під час затримання той загинув.

Як зазначають у патрульній поліції, водій порушив правила дорожнього руху. У чоловіка були ознаки алкогольного сп’яніння. Крім того, у нього були не всі необхідні документи.


Чоловік відмовлявся виконувати законні вимоги поліцейських і намагався вчинити бійку з поліцейськими. Також покликав на місце події своїх знайомих, які також влаштували штурханину з патрульними. Відносно вказаних осіб і водія поліцейські застосували спецзасоби.


Після затримання патрульні помітили, що водію стало зле і він втрачає свідомість. Поліцейські запевняють, що одразу почали надавати домедичну допомогу і викликали швидку допомогу.


Після приїзду швидкої і надання першої невідкладної допомоги, лікарі констатували смерть чоловіка.


На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Під час попереднього огляду тіла судово-медичний експерт видимих тілесних ушкоджень, які б могли стати причиною смерті, не виявив.


Департаментом патрульної поліції призначив службове розслідування.


За цим фактом інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Обставини пригоди встановлюють.


Нагадаємо, вчора, 16 липня, близько 23:00 години, в обласному центрі на розі вулиць Садової і Паризької комуни патрульні зупинили нетверезого водія. Під час затримання чоловік помер.

e-max.it: your social media marketing partner