Кандидат Ратенко у 103 окрузі закликає виборців прийти в неділю на дільниці

,

08452Кандидат у народні депутати в 103 виборчому окрузі Сергій Ратенко закликає виборців прийти на дільниці 21 липня і проголосувати.

Про себе Ратенко розповідає, що політичний досвід здобув на місцевому рівні, ставши депутатом обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка у 2014 році.

«За чотири роки депутатської діяльності з моєю допомогою більше сотні людей отримали допомогу з бюджету. За особисті кошти допоміг у придбанні комп’ютерного обладнання для Користівської школи та Устинівської амбулаторії, надавав допомогу багатодітним родинам Олександрійського району та Пантаївському інтернату», - уточнює кандидат.

Він зауважує, основними своїми завданнями у Верховній Раді бачить зокрема встановлення миру та збереження територіальної цілісності України.

«Захист української мови та нашої Православної церкви. Розвиток фермерського господарства та його всебічна підтримка з боку держави. Продовження мораторію на продаж землі, бо українська земля - це наше спільне та найголовніше багатство. Підтримка та розвиток вітчизняного виробника - підприємства Кіровоградщини мають величезний потенціал і першочергово повинні бути забезпечені замовленнями всіх рівнів. Розвиток інфраструктури, продовження ремонту автошляхів нашого регіону. Збільшення видобутку українського газу, що дасть можливість забезпечити потреби населення і, відповідно, знизити тарифи», - перелічує інші пункти виборчої програми Сергій Ратенко.

 

Біографічні дані про кандидата:
Народився 16 грудня 1976 року в місті Олександрія, в родині робітника та службовця. Мати – Ратенко Євдоха Юхимівна все життя пропрацювала в с. Приютівка в РТП «Сільгосптехніка», батько – Ратенко Леонід Миколайович – водій вищезгаданого підприємства. Маю брата Ратенко Олександра Леонідовича, 1971 року народження – підприємець.
У 1994 році закінчив Користівську середню школу та поступив у Дніпровський аграрний університет, факультет «Механізація сільського господарства», за фахом – інженер-механік. По його закінченню призначений за розподілом в Олександрійський район с. Щасливе на посаду бригадира тракторної бригади. За рік був призначений керуючим, потім пропонувалась посада голови колгоспу «Україна».
У 2004 році вступив до КІРУЕ за фахом «Облік та аудит», який закінчив у 2007 році.
Працював інженером із постачання в с. Косівка.
З 2007 року почав займатися підприємницькою діяльністю. Володіє частками в ПП «Олександратранс» і ТОВ «Побут».
Був одружений, має доньку Олександру, 1999 року народження.

 

Передвиборча агітація

e-max.it: your social media marketing partner