У Петрівському районі відремонтували дорогу на Олександрію

, КП

08272У Петрівському районі відремонтували ділянку  дороги Т-12-15 «Глинськ – Олександрія – Петрове». Якість робіт перевірив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко сьогодні, 2 липня.

– Ця дорога сполучає Олександрію і Петрове, вона на балансі Служби автомобільних доріг. У цьому році разом із Службою ми почали капітальний ремонт цієї автодороги. Зробили 2,4 кілометра дороги. У Петрівському районі дорога проходить Новостародубську сільську раду, Балахівську селищну раду, Чечеліївську сільську раду. Загалом на цей рік для Петрівського району передбачили 21 мільйон 500 гривень. Буде реалізовуватися три важливі для району проекти. Перший – це «Станція Рядова – село Ганнівка», другий проект – це напрямок Луганки і третій – капітальний ремонт вулиці Чумацької в селищі Петрове, – розповів голова райдержадміністрації Сергій Завалій.

Загалом в області цьогоріч планують розпочати ремонти на 77 дорожніх об’єктах.

– За рахунок дорожнього обласного фонду, який почав працювати з минулого року, зробили робіт на майже 850 мільйонів гривень. Зараз завершується роботи по 33-х об’єктах минулого року, ще два минулорічні – в тендерних процедурах. Чекаємо погодження бюджетного комітету Верховної ради, щоб на зекономлені в минулому році кошти завершити роботи в Кропивницькому на мосту по провулку Об’їзному, об’їзну у Світловодську по вулиці Єгорова, а також дорогу в Олександрії. Щодо цього року, то у нас заплановано 77 об’єктів, із них два об’єкти, які з’явилися після негоди у Бобринецькому районі, де розмило дамбу і міст в Устинівському районі, – уточнив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

 

08271

e-max.it: your social media marketing partner