У Піщаному Броді вперше від початку війни відзначили День молоді (ФОТО)

, Олена Сідорова

08257У селі Піщаний Брід Добровеличківського району відсвяткували День молоді у неділю, 30 червня. Масштабне гуляння влаштували вперше за кілька років. Раніше організацію масових заходів призупинили на знак солідарності з військовими. Нині всі бійці повернулися додому, тож захід влаштували гучним.

– На сьогоднішній день усі наші мобілізовані хлопці повернулися – їх 57. Тому виникла потреба відновити це свято, – пояснив голова Піщанобрідської громади Сергій Мар’янов.

На сільський стадіон гості почали сходитися ще за годину до заходу. Тут їх чекали ярмарок народних умільців, фестиваль вуличної їжі, атракціони, батути і дартс. Для дітей працювала окрема зона розваг.

На організацію концерту не залучали бюджетних коштів. Допомогли фінансово місцеві фермери і приватні підприємці.

 

Громада молода, їй лише півроку, але вже має свої досягнення. Її очільник каже, молодь тут активна, а тому влада створює для неї всі умови, аби та залишалася в селі. Облаштували вай-фай зону, зробили ремонт у будинку культури, в селі немає жодної неосвітленої вулиці.

– Наша молодь активна, працьовита, талановита, бере участь в усіх заходах, небайдужа до своєї території, – додає очільник громади.

До вечора на сільському стадіоні зібралося більше тисячі людей. Спочатку їх розважали місцеві артисти. Втім найбільше чекали хедлайнера свята – кавер-гурт «Веселі стаканчики». Вони приїхали з програмою для всіх поколінь – хітами усіх дискотек.

– Молодь ніде не відрізняється, всюди однакова. Але сільський народ трохи простіший, ближчий до душі, до серця, – поділився керівник гурту «Веселі стаканчики» Василь Зайчук.

Виступав гурт кілька годин. Виконали більше двох десятків пісень. Завершили День молоді кількахвилинним святковим салютом. Розійшлися люди зі стадіону після опівночі.

 

08253 08254

08256

08259 08258

e-max.it: your social media marketing partner