У Кропивницькому відкрили сучасне спортивне поле

, КП

08222В обласному центрі на території навчально-виховного об’єднання №16 відкрили сучасне міні-футбольне поле сьогодні, 27 червня, повідомляють в облдержадміністрації. Це вже двадцять другий такий майданчик, зведений на Кіровоградщині у рамках державної бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

Загальна вартість об’єкта – 1,5 мільйона гривень, з яких по 750 тисяч – кошти з державного і міського бюджетів.


Будувати майданчик почали весною. Як відзначають в облдержадміністрації, поле збудоване якісно і відрізняється від інших типових об’єктів цікавим оздобленням – двокольоровою гаммою штучної трави.


– Надзвичайно важливо, щоб діти отримали можливість грати у футбол на якісному полі. Влада виділила кошти, а будівельники виконали свою роботу. Відтепер це поле повинно бути постійно задіяне, – сказав в.о голови облдержадміністрації Сергій Коваленко і побажав дітям вдалого спортивного літа.


Сергій Коваленко нагадав, що державна програма будівництва таких спортмайданчик в області завершується. Наступного тижня планують відкрити останнє 23-тє поле зі штучним покриттям для гри в міні-футбол у Малій Висці.


– Цього року ми очікуємо на початок нової державної програми з будівництва спортивних об’єктів. Ми вже надіслали 12 проектів до конкурсної комісії Міністерства освіти і науки, чекаємо на рішення, – повідомив посадовець. – Ще одна програма буде реалізовуватися через Міністерство молоді та спорту. Для Кіровоградщини виділено 4,8 мільйона гривень на будівництво мультифункціональних майданчиків із чотирьох видів спорту.

 

Нагадаємо, у вівторок у рамках вище заданої бюджетної прграми спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям відкрили у Голованівську.

 

0822308224

e-max.it: your social media marketing partner