Для абонентів «Дніпро-Кіровоград» затвердили нові тарифи на воду

,

08087Тарифи на водопостачання та водовідведення для абонентів обласного комунально-виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» зростуть майже на 15% для приватного сектору та майже на 11% – для багатоквартирних будинків. Про це CBN повідомив заступник генерального директора з комерційних питань ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Олександр Головченко.

Відповідні матеріали затвердила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг учора, 18 червня. Ціна за кубометр стане єдиною для приватних домоволодінь та в багатоквартирних будинках і складатиме 28 гривень 68 копійок.

Нові тарифи набудуть чинності з моменту публікації рішення Нацкомісії в парламентському віснику «Урядовий кур’єр».

Приватний сектор (у випадку наявності послуг водопостачання та водовідведення) – зростання на 14,8%; багатоквартирні будинки – 10,7%.

Нагадаємо, у Кропивницькому провели обговорення проекту постанови Національної комісії «Про встановлення тарифу на 2019 рік».

Перегляд тарифів на послуги зумовлений інфляцією, зменшенням обсягів реалізації по водопостачанню, зростанням вартості реагентів, електроенергії, запчастин, послуг, підвищенням рівня оплати праці, необхідністю погашення кредиту Світового банку тощо.

 

08088

e-max.it: your social media marketing partner