Головківка Приютівської громади потрапила у топ-20 конкурсу «Неймовірні села України»

, КП

08072Село Головківка Приютівської громади потрапило у топ-20 кращих сіл всеукраїнського онлайн-конкурсу «Неймовірні села України 2019» за версією AgroPortal.ua. Загалом на конкурс свої бізнес-плани подали 115 сіл України. Голосування стартувало вчора, 17 червня.

Наразі Головківка на першому місці, за неї проголосували понад півтисячі осіб.


«У Кіровоградській області Олександрійського району по обидва береги річки Бешка розкинулося мальовниче село Головківка. І ось уже 277 років у зелені садів потопають садиби жителів громади. Село небагате на мінеральні ресурси, проте славиться талановитими людьми: письменниками, працівниками сільського господарства, які працюють, прославляють, розбудовують та вносять свій неоціненний вклад в розвиток села», – описують село на сайті AgroPortal.ua.


У разі перемоги за грантові кошти планують придбати і встановити бесідки, паркові лавки, урни. Детальніше з бізнес-планом можна ознайомитися тут.


Проголосувати можна за посиланням.


Голосування триватиме до 17 липня. Таким чином визначиться 10 півфіналістів конкурсу. А з 18 липня по 31 липня члени експертної ради відберуть п’ять фіналістів, які пройдуть у фінал.

e-max.it: your social media marketing partner