Голова Кіровоградської ОДА прокоментував урядове подання про своє звільнення

, Олена Сідорова

07935Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час робочої поїздки в обласну лікарню прокоментував подання уряду на його звільнення сьогодні, 6 червня.

Він зауважив, що на посаду його призначав п’ятий президент України Петро Порошенко на термін дії своїх повноважень. Відтак зі зміною глави держави відбувається зміна керівників обласних державних адміністрацій.


– Регламент зміни влади в областях передбачає, що уряд має погодити подання на звільнення і на призначення, а президент України має прийняти рішення і підписати указ стосовно як звільнення, так і призначення нового керівника області, – наголосив Сергій Кузьменко.


Зараз він чекає на призначення свого наступника.


– Очікую від президента Володимира Зеленського, що він найближчим часом визначиться зі своїм представником на Кіровоградщині і я матиму можливість потиснути руку новопризначеному голові облдержадміністрації. А до того часу я продовжую працювати головою ОДА і виконую ті завдання, які є на 2019 рік, – прокоментував Сергій Кузьменко.


Нагадаємо, учора, 5 червня, уряд підготував президенту подання на звільнення тринадцятьох голів обладміністрацій, серед яких і очільник Кіровоградської.


Як повідомляла «КП», головою облдержадміністрації Петро Порошенко призначив Серія Кузьменка 16 вересня 2014 року

e-max.it: your social media marketing partner