Голова ОДА доручив ліквідувати наслідки негоди в Бобринецькому районі

, Олена Сідорова

07879Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко доручив скоординувати дії всіх служб на подолання наслідків негоди в Бобринецькому районі. Там злива 1 червня розмила дороги і знищила посіви.

– Як кажуть тамтешні жителі, такого лиха в Бобринецькому районі ще не було. Годину йшла злива з градом, який подекуди досі лишається на полях. Велика кількість води наробила шкоди як на сільськогосподарських угіддях, так і завдала проблем інфраструктурі, – розповів очільник області.

За попередніми підрахунками, негода знищила більше двох тисяч гектарів посівів та підтопила понад три сотні присадибних ділянок. Постраждала і худоба.

За інформацією заступника голови облдержадміністрації Сергія Осінського, через порив гребель затопило також дороги у Долинському та Устинівському районах. Нині районні влади займаються відновленням сполучення.

Голова ОДА Сергій Кузьменко доручив уточнити збитки та обсяги постраждалих територій. Зв’язок із районами тримають фахівці облдержадміністрації та рятувальники.

– Наше завдання сьогодні – допомогти людям, які постраждали, тому будемо для цього використовувати всі можливості, які є у влади, – наголосив Сергій Кузьменко.

фото: із соцмереж

 

07872

 

07874

 

07877 07873

 

07875

 

07878

e-max.it: your social media marketing partner