На інвестиційному форумі у Кропивницькому розглянуть новий генплан міста

, КП

07702У Кропивницькому відбудеться чергова галузева сесія муніципального інвестиційного форуму «Time to invest», присвячена архітектурі, будівництву й енергозбереженню у вівторок, 28 травня. Про це повідомили у міськраді сьогодні, 21 травня.

 – Цього разу форум ми проводимо спільно з Конфедерацією будівельників України та громадською організацією «Центральноукраїнська спілка будівельників». Ми маємо визначити стратегічні напрями розвитку будівельної галузі. Останніми роками пожвавішав цей напрямок у нашому місті, будуються багато житлових будівель, виробничих. Тому є певні проблеми і досягнення в цьому, – зазначає заступник міського голови Андрій Паливода.

У рамках заходу передбачена дискусійна платформа, під час якої розглядатимуть питання щодо розвитку галузі будівництва та енергозбереження.

Друга платформа – практична, присвячена питанням енергоефективності. Під час неї обговорять питання реформи у плані енергозбереження, переваги світлодіодного освітлення, теплові насоси, системи фасадного утеплення, сонячну енергію як наявний потенціал енергоефективності та інше.

Також буде виставка-презентація новітніх технологій із питань енергозбереження і будівництва.

– У нас буде круглий стіл на теми впровадження державних будівельних норм в енергоефективності і генерального плану. Ми також заслухаємо представника, який займається виробництвом генерального плану нашого міста, на якій стадії зараз проводяться ці роботи, які перспективи і чому новий план досі не прийнятий, – уточнив голова Центральноукраїнської спілки будівельників Михайло Батрак.

Реєстрація учасників о 10:30, урочисте відкриття об 11:00. Триватиме форум до 16:00.

Захід відкритий і безкоштовний, однак попередньо треба зареєструватися на сайті міськради або зателефонувавши до департаменту економіки міськради.

Після форуму для гостей і жителів міста проведуть оглядову екскурсію містом на тролейбусі з автономним ходом.
e-max.it: your social media marketing partner