У Кропивницькому затримали злочинців, які обкрадали автівки

, КП

07627В обласному центрі правоохоронці затримали трьох чоловіків різної національності, які обкрадали автомобілі, повідомляють у поліції області.

Організатором виявився мешканець Кропивницького, двоє його спільників – громадяни інших держав, які живуть в обласному центрі.


– Під час огляду автомобіля, на якому пересувалися чоловіки, правоохоронці виявили і вилучили комплектуючі до приладу для сканування автівок, патрони калібру, корпус гранати без запалу. Також у ході обшуку за місцем проживання затриманих вилучили JPS трекер, поліетиленові пакетики з кристалічною речовиною, мобільні телефони, господарські рукавички, одяг і спортивні сумки, які особи використовували для скоєння злочинів, – розповів начальник працівники управління стратегічних розслідувань поліції Кіровоградської області Олександр Демченко.


Чоловікам оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка. Вирішують питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

 

076280762907630

e-max.it: your social media marketing partner