Кіровоградським воякам, які загинули у збитому Мі-8, було трохи більше двадцяти

,

1160«КП» вдалося з’ясувати, що на тому злощасному гелікоптері були наші військовослужбовці Олексій Волохов та Олександр Кондаков. Хлопцям було ледь за двадцять. Вони дружили. Коли поховають героїв – поки не відомо. Їхні тіла все ще на сході.

Усього на борту вертольота було девʼятеро вояків. За попередніми даними, загинули всі.

– Близько 17:00 в районі гори Карачун поблизу Слов'янська пуском ракети ПЗРК збитий вертоліт сил АТО Мі-8, який повертався з українського блокпосту після виконання завдання по доставці вантажів. Бойовики, випустивши ракету, зникли в найближчому селі Билбасівка, – повідомив керівник групи інформування з АТО Владислав Селезньов, 24 червня.

За його словами, фахівці на борту встановлювали апаратуру для організації моніторингу дотримання плану мирного врегулювання конфлікту. У вертольоті знаходилися троє членів екіпажу і шестеро військовослужбовців.

Згідно з повідомленнями, вертоліт збили при зльоті з гори.

Нагадаємо, минулого тижня президент України Петро Порошенко оголосив про перемир'я на сході, заявивши, що українські силовики в односторонньому порядку на тиждень припиняють АТО, аби дати можливість сепаратистам скласти зброю.

Проросійські сепаратисти спочатку були проти планів Порошенка, але згодом заявили про намір припинити вогонь на сході України до сьогоднішнього дня.

Ця заява прозвучала на переговорах щодо врегулювання конфлікту на сході за участю представників Москви, Києва, ОБСЄ та самопроголошених «народних республік».
e-max.it: your social media marketing partner