Голова Кіровоградської ОДА готовий передати свої повноваження наступнику

,

07360Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко заявив, що готовий законно піти з посади і передати свої повноваження новопризначеному очільнику області у звязку з обранням нового Президента України. Про це він сказав на позачерговому засіданні сесії обласної ради сьогодні, 23 квітня.

Згідно з законом, голів облдержадміністрацій призначає і звільняє Президент України за поданням Кабінету Міністрів на термін своєї каденції. Відтак Сергій Кузьменко готовий законно залишити посаду і передати повноваження своєму наступнику.

– Два дні тому завершився виборчий процес і українці обрали нового Президента. Хочу привітати жителів області і всієї України з вибором і побажати, щоб справдилися всі їхні надії. Безумовно чекатиму, коли новообраний Президент виконає свій конституційний обов’язок і призначить нового голову облдержадміністрації. Обіцяю, що прийду на цю зустріч, особисто побажаю новому очільнику області успіхів у виконанні його повноважень. Переконаний, що це відбудеться найближчим часом – орієнтовно у червні або липні. Водночас закликаю своїх колег продовжувати працювати, чесно виконувати свої посадові обов’язки і служити громадам, яким ми служили впродовж п’яти років, – наголосив Сергій Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner