У Кропивницькому член ДВК вживав алкоголь просто на дільниці

,

07340Вибори на Кіровоградщині пройшли спокійно і виважено. Про це під час брифінгу сьогодні, 22 квітня, сказав начальник обласної поліції Роман Козьяков, пише CBN.

До поліції Кіровоградщини надійшло 37 звернень щодо можливих фактів порушень виборчого законодавства. Характерні порушення – фотографування бюлетенiв, неточності у списках виборцiв, незаконна агiтацiя.

Порушили кримінальне провадження через голосування виборця у Петрівському районі більше, ніж один раз, у змові з членом виборчої дільниці.

У Кропивницькому зареєстрували три адміністративні правопорушення – вживання алкоголю одним із членів дільниці на робочому місці, а також два дрібних хуліганства.

З 18 квітня по 25 квітня правоохоронці працюють у посиленому режимі. Задіяли 3279 осіб.

– Суттєвих порушень, які якимось чином би вплинули на об’єктивність і законність проведення виборів, на результат волевиявлення громадян, не зафіксовано, – сказав Роман Козьяков.

Нагадаємо, вчора, 21 квітня, в Україні відбувся другий тур президентських виборів. За попередніми даними, шоумен Володимир Зеленський переміг чинного Президента Петра Порошенка.
e-max.it: your social media marketing partner