Таки «Правий сектор» захопив нафтопереробний завод у Долинській

,

Спецпідрозділ «Січ» «Правого сектору» взяв під контроль Долинський нафтопереробний завод, що на Кіровоградщині сьогодні вранці, повідомляє офіційний сайт «ПС».

За словами очевидців, напад на підприємство здійснили озброєні люди.

Щодо кількості – версії різняться: від десятка до кількох десятків осіб.

Згідно з інформацією «ПС», акція здійснюється в рамках кампанії, спрямованої на знищення фінансово-економічної бази терористів, ліквідації джерел фінансування сепаратистського руху на Донбасі.

«Підприємство належить структурам близького до «сім’ї» Януковича народного депутата від ПР Руслана Циплакова, який втік до Москви і брат якого Сергій є одним із лідерів терористичної організації Донецька народна республіка.

Взяття Долинського нафтопереробного заводу під контроль відбулося після надходження інформації від його працівників про спрямування коштів від діяльності підприємства за вказівкою власника із Москви на потреби російської терористичної мережі на сході країни», – йдеться на офіційному сайті «ПС».

Тим часом прокуратура повідомила, що осіб, які незаконно перебували на території нафтопереробного підприємства, вдалося роззброїти.
e-max.it: your social media marketing partner