Жителі мікрорайону, де знаходиться гараж Маліцького, стверджують, що вибух був, і потужний

,

Мешканці дев'ятиповерхівки по вулиці Попова, 7 досі пам’ятають, як в ніч з 23 на 24 червня їх розбудив потужний вибух біля будинку. Люди тоді дуже злякалися, адже не зрозуміли, звідки він пролунав та що врешті сталося.

Микола, мешканець будинку Попова,7
– Був гул такий. Я спочатку не зрозумів, що сталося. Жінка підхопилася і закрила вікна, подумала, гроза. Та яка ж це гроза, кажу я їй, отак один раз погуркотіло, та й все?

Наталія, мешканка будинку Попова,7
– Я почула ніби хлопок якийсь. Потужний. Подумала, що щось викинули у сміттєвий контейнер. От тільки що ж це таке треба було викинути, щоб так гриміло?

Сергій Миколайович, мешканець будинку Попова,7
– Бахнуло добряче. Я ще здивувався. Я і не зрозумів, що це гараж, почав виглядати з балкону, однак на вулиці вже було спокійно. Ні диму, ні вогню ніде не було. Я так і здогадався, що вибух стався, добрячий такий. Якраз із товаришем по скайпу спілкувався, та подумав, що нас уже бомбити почали. Бо вибух долинав не кар’єру, а з протилежного боку…

Людмила, мешканка будинку Попова,7
– Вибух такий був сильний, я аж прокинулася, злякалася дуже. Подумала, що машину підірвали.

Надія, мешканка будинку Попова,7
– Потужний такий вибух був, злякалася. Посеред ночі так бабахнуло, а у мене дитина маленька.

Вікторія, мешканка будинку Попова,7
– Глухий такий звук, але дуже сильний. Таке враження було, що будинок підірвали. Почала з вікна виглядати, однак так нічого і не зрозуміла.
e-max.it: your social media marketing partner