Мольченків, які морили сина голодом, можуть ув’язнити на 15 років

, КП

07127Депутата Новоукраїнської районної ради Олександра Мольченка і його дружину Наталію, які морили голодом власного сина, судитимуть. Їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, повідомляють у прокуратурі області.

Обвинувальний акт за частиною 3 статті 13, пунктами 2, 4, 12 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу – замах на вбивство малолітньої дитини з особливою жорстокістю, спрямували на судовий розгляд.


Депутату інкримінують ще й хуліганство – частина 1 статті 296 Кримінального кодексу.


Санкція інкримінованих статей передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

07128Нагадаємо, у серпні 2018 року з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків вилучили всіх дітей – першого з вагою сім кілограмів замість 16 орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

11 вересня Новоукраїнський районний суд обрав Мольченку запобіжний захід – два місяці цілодобового домашнього арешту. CBN повідомляв, що Олександр Мольченко регулярно порушує умови перебування під домашнім арештом. Суд вирішив замінити йому запобіжний захід із домашнього арешту на тримання під вартою.

Захист депутата подавав апеляцію, але її відхилили.

6 листопада суд позбавив подружжя Мольченків батьківських прав відносно Владислава.

 

Слідство стверджує: Мольченко підозрював, що не є біологічним батьком хлопчика, тому навмисне морив його голодом і не пускав у помешкання медиків.

e-max.it: your social media marketing partner