Майдансери і громадськість обурені тим, що хтось розтрощив стелу «Кіровоград – танцювальна столиця» (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

,

Учасники кіровоградської команди «Майданʼs» обурені тим, що хтось розтрощив стелу «Кіровоград – танцювальна столиця».

Михайло Лобов, майдансер
– Я коли дізнався, мені було дуже неприємно. Це велика неповага, в першу чергу, до свого міста. Можливо, люди, які зробили це, переслідували якісь свої політичні ідеї, оскільки «Майданʼs» підтримував наш екс-губернатор Сергій Ларін. Може, таким вчинком вони хотіли виказати якесь невдоволення до нього. Але я вважаю, це повне безглуздя! Ми заслужили цю перемогу для міста. Кожен учасник, вболівальник, коли дізнається, буде засмучений такою ситуацією. Найближчим часом стелу треба відродити. Можливо, міська влада або хтось із місцевих бізнесменів візьметься за це. Це було б правильно, оскільки «танцювальна столиця» – це наш титул, наш бренд. Ми його вибороли. Не треба все прив’язувати до політики!

Наталя Станіславчук, майдансер
– Мені дуже прикро, що якісь ідіоти зруйнували нашу стелу. Вона нагадувала усім, хто в’їжджає до нашого міста про те, що Кіровоград – танцювальна столиця! Це наш титул, наша гордість, яку ми здобували великими зусиллями і працею. А якісь придурки її понівечили. І хто тепер буде відроджувати стелу?

 

Олена Лещенко, керівник балету «Форсайт»
– Це просто вандалізм! Мене дуже засмутив цей факт. Дуже прикро, що стелу спаплюжили. Не знаю, кому вона заважала. Але стела «Кіровоград – танцювальна столиця» має стояти на в'їзді до нашого міста. Треба її терміново відновлювати. Це наше звання, це наша гордість.

 

Анатолій Коротков, директор Кіровоградського обласного загальноосвітнього навчально-виховного комплексу гуманітарно-естетичного профілю (гімназія-інтернат-школа мистецтв), народний артист України, професор, вчитель-методист, завідуючий кафедри хореографічних дисциплін КДПУ імені Винниченка, художній керівник народного хореографічного ансамблю «Пролісок», голова Кіровоградського обласного осередку Національної хореографічної спілки України
– Я їхав із Києва до Кіровограда і побачив зруйновану стелу. Мало сказати, що я засмучений, я обурений цим фактом вандалізму! Щоб Кіровоград мав честь називатися танцювальною столицею, доклали зусилля тисячі жителів нашого регіону і не тільки. Подобається це комусь чи ні, пам'ять про нашу перемогу треба берегти. Це честь і слава нашого Кіровограда. Це не політичний проект, а культурний! Коли гості в'їжджали до нашого міста, вони бачили наш гордий титул. А зараз - одні обламки. 

 

Руслан Махов, хореограф
- Я вважаю, що це якийсь вандалізм і неповага до жителів Кіровограда! Це заслуга дітей, згадка про яку повинна була залишатися довгі роки, і нагадувати про талант дітей, які живуть у цьому місті! Мені шкода людей, які знищують все навколо і тим самим намагаються самовиражатися. Але ми де все одно всі знаємо, що Кіровоград - зі стелою чи без неї - танцювальна столиця України!

e-max.it: your social media marketing partner