На підтримку Саші Воронової за двадцять хвилин діти зібрали більше 20 тисяч гривень

,

06853У Кропивницькому учні гімназії імені Шевченка зібрали 22 тисячі гривень на реабілітацію підопічної благодійного фонду «Дивожиття» Олександри Воронової, в якої дитячий церебральний параліч, спастичний тетрапарез. Натхненником на добру справу стала «КП».

– Я прочитала статтю в «Кіровоградській правді» про Сашуню, яка потребує допомоги для реабілітації. Виникла ідея підтримати її. Ми звертаємо увагу наших діток на повагу і толерантне ставлення до дітей з інвалідністю, – розповідає ініціаторка заходу, вчителька початкових класів гімназії імені Шевченка Юлія Зозуля.

Ініціативу вчительки щодо проведення благодійного ярмарку підтримали всі. Учні початкової школи принесли на продаж смаколики, іграшки, власні вироби. А старшокласники, вчителі та батьки усе це купували. За двадцять хвилин зібрали 22 тисячі гривень.

– Ми були вражені. Не очікували, що скільки людей відгукнеться на підтримку моєї доньки. Ще місяць тому я думала, що це не можливо… Я сама виховую доньку. Вона має проходити реабілітацію, адже є всі шанси, що Саша буде ходити. Дякуємо всім, хто допоміг нам повірити в диво. Нарешті зможемо поїхати на реабілітацію. Вартість однієї становить 13 тисяч гривень, – зазначила мама Саші – Світлана Воронова.

Для Саші учні 4-В класу підготували невеликий концерт. Дівчинка була вражена такою підтримкою та задоволена спілкуванням з дітьми.

– Дякую за можливість наблизитися до своєї мрії – самостійно ходити, – сказала Саша.

фото: благодійний фонд
e-max.it: your social media marketing partner