Гордон – Степурі: «Я тобі кадик вирву, с*ка» (ВІДЕО)

,

06839Журналіст Дмитро Гордон заявив, що заступник голови Кіровоградської обласної ради, «свободівець» Ігор Степура хоче його вбити. Заяву він оприлюднив на своєму YouTube-каналі вчора, 4 березня, пише CBN.

«Це дуже важливе звернення до всіх, хто мене зараз бачить і чує, – сказав Дмитро Гордон. – Перед президентськими виборами у нас в Україні, по-перше, через весну загострилася шизофренія у багатьох політиків, по-друге, підняли голови ті, хто звик у переломні моменти української історії підкидати дров у вогнище».

Журналіст пояснив, що нещодавно давав інтерв’ю сайту «Політика», де відповів, у тому числі, й на запитання про роль Степана Бандери в українській історії. Гордон вважає, що нині не час для мовних та історичних суперечок.

«Дивіться, я людина, яка не любить Бандеру, і заявляє про це публічно», – наголосив Гордон.

Він зазначив, що різко проти його заяви щодо Бандери висловилася «свободівка» Ірина Фаріон: «Вона просто агент ФСБ Росії».

Письменника Олеся Бузину, книгу якого «Вурдалак Тарас Шевченко» визнали такою, що розпалює міжнаціональну ворожнечу, вбили в Києві у квітні 2015 року. Вбивць не знайшли.

«За нею пише заступник голови Кіровоградської обласної ради, це офіційна особа. Ігор Степура. Моє фото у нього в фейсбуці і надпис: “Треба, щоби воно здохло. Слідом за Бузиною”, – розповів також Гордон. – Я хочу сказати, по-перше, цьому Степурі: “Ти мені не потрапляй на очі, я тобі кадик вирву, с*ка. Ти кому сказав здохнути? Мені? Приїдь сюди і скажи це мені в очі, якщо сміливості вистачить. Це перше. Друге: завтра ж зранку я звернуся з офіційним листом до Генерального прокурора Юрію Луценка, до голови СБУ Василя Грицака, до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У цьому листі я детально викладу всі факти, які навів тут».

 

e-max.it: your social media marketing partner