«Батьківщина» забрала партквиток у секретаря Олександрійської міськради за аморальні вчинки

,

06728Олександрійська міська організація партії ВО «Батьківщина» виключила зі своїх рядів секретарку Олександрійської міської ради Олену Богоявленську і позбавила її партійного квитка. Цю інформацію місцеві партійці оприлюднили у відповідь на офіційний запит активістів.

Таке радикальне рішення прийняв голова міського осередку Віталій Журавльов.

«Богоявленська Олена Миколаївна виключена із членів партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 12.02.2019 р. за систематичне порушення п. 3.8 Статуту політичної партії всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», за аморальні вчинки та дії, що наносять шкоду авторитету партії та відповідно до п. 3.10 несумісні із членством у партії.

Всі інші питання, викладені в вашому зверненні (в тому числі про витрати на закордонні подорожі, про її фінансових донорів чи звіти в декларації) стосуються особистих вчинків та думок Богоявленської Олени Миколаївни, відповідальності за які партія «Батьківщина» не несе та інформацією про її подальшу діяльність не володіє», – йдеться у відповіді на інформаційний запит голови обласної громадської організації «Спілка шахтарів-інвалідів, потерпілих на виробництві та козацтва України» Сергію Горбачову.

Як пишуть «Олександрійські новини», Олена Богоявленська неодноразово ставала об’єктом журналістських матеріалів. Останній скандал пов’язаний із голосуванням у міській раді, коли вона прокоментувала голосування щодо однієї із великих земельних ділянок, «кідаловом».

Також Боговявленська стала героєм журналістських розслідувань, які показали невідповідність стилю життя Богоявленської та її доходів. Зокрема у публікації «Секретар ради визнала свою причетність до прихованого бізнесу, однак не вказала доларовий подарунок «друзів» для північної подорожі Європою».

Також журналісти змусили чиновницю змінити свою декларацію і частково висвітлити наявне у неї майно та кошти. У розслідуваннях також було вказано, що Богоявленська має сумнівну репутацію керівника фірм і підприємств і не пояснює звідки бере кошти для закордонного відпочинку та подорожей у статті «Олена Богоявленська: пафосний відпочинок із креветками та подорож до крижин вартістю половини річної зарплати».
e-max.it: your social media marketing partner