Андрій Хайат: Мене не образили жарти Сергія Притули

,

06443Знам’янчанин Андрій Хайат, який брав участь у національному відборі на Євробачення, не вийшов у фінал. Співак отримав два бали від журі конкурсу і шість балів від глядачів. Такий розрив в оцінці виступу Андрія обурив уболівальників. Натомість Хайат заявив, єдиний, хто його підтримав на сцені, був ведучий Сергій Притула.


Обурення глядачів викликали не тільки низькі бали журі, а й не дуже вдалі жарти Сергія Притули після виступу співака. Втім Андрій запевнив, на ведучого не образився.


– Мене не образили жарти Притули. Насправді глядач бачить лише відсотків 25 усього, що відбувається за лаштунками конкурсу. Сергій Притула чи не єдиний, хто мене підтримував. Перед виступом він попередив, що жартуватиме на сцені, оскільки це – шоу. Тому я був готовий до його «шпичок» і не ображався, а навпаки сміявся, – зізнався «КП» Андрій.


Нагадаємо, Андрій Хайат є учасником проекту «Голос країни». На сліпих відборах оригінальне виконання народної пісні «Шумлять верби» вразило всіх членів журі. Андрій обрав команду Тіни Кароль.

e-max.it: your social media marketing partner