Марковський запевняє, що скоро кіровоградці їздитимуть у маршрутках за 2,50

,

Не пізніше ніж до 20 червня вартість проїзду у маршрутках обласного центру становитиме дві з половиною гривні. Про це заявив в.о. міського голови, секретар міськради Іван Марковський.

За словами Марковського, п’ятеро із семи перевізників готові знизити вартість проїзду до 2,5 гривні. Двоє – автопарк та «Олікс» – відмовилися йти на поступки. Останнє підприємство, до речі, керівник міста звинуватив у махінаціях. Мовляв, на маршруті замість дозволених 16 автобусів працює удвічі більше!

– На цьому маршруті повинні працювати 16 автобусів, а працює 30. Зрозуміло, куди йдуть гроші від інших 14-ти, – заявив Марковський.

Нагадаємо, 5 травня Центр співпраці та підтримки міжнародних проектів, який очолює Ярослав Турчин, звернувся до Ленінського райсуду з адміністративним позовом про скасування рішення виконкому щодо встановлення нових тарифів на проїзд у громадському транспорті Кіровограда. Поки судова тяганина триває. Відповідач ще жодного разу на суд не з’явився. Наступне засідання суду відбудеться 19 червня.
e-max.it: your social media marketing partner