Генерала-податківця Тесленка біля «Джунглів» убив раніше судимий бандит із 90-х

,

Убивцю генерала Тесленка затримано. Працівники обласного управління карного розшуку знайшли злочинця аж у столиці. Він переховувався у знайомих. Йому загрожує позбавлення волі до 15 років або ж довічно.

– За дорученням прокуратури був проведений великий комплекс оперативно-розшукових заходів. У результаті правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника. Переховувався він у Києві, де і був затриманий працівниками нашого карного розшуку, – зазначив у коментарі «КП» прокурор області Сергій Жолонко.

40-річний зловмисник – житель Кіровограда. Затриманий засуджувався за скоєння тяжких злочинів, у тому числі за вбивство.

– Він є представником кримінального світу, так би мовити бандитом з 90-х, неодноразово судимий. Останній раз відбував 15-річне покарання за вбивство, звільнився лише рік тому, – повідомив Сергій Жолонко.

Наразі прокурор області дав особисте доручення процесуальним прокурорам у найкоротший термін завершити досудове розслідування кримінального провадження.

Начальник Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Куценко повідомив, що зараз у рамках кримінального провадження, відкритого за умисне вбивство, триває досудове розслідування. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, убивство генерала податкової, начальника Святошинського відділу податкової інспекції Володимира Тесленка сталося цьогоріч на першотравневі свята. 48-річний генерал о п’ятій ранку відпочивав із друзями в кіровоградському кафе. Після цього його відвезли додому. Однак за півгодини тіло податківця знайшли неподалік іншого розважального закладу на вулиці Тарковського. Чоловіка забили до смерті ногами і цеглою.

Згодом прокурор області заявив, що вбивство було демонстрацією злочинного світу своїх можливостей.

– Не вдаючись до обставин вбивства, знаючи посекундно, як все відбувалося, я вважаю, що це був виклик злочинного світу, нахабне бажання продемонструвати, що певне коло осіб може вести себе таким чином по відношенню як до пересічного громадянина, так і до представників органів внутрішніх справ. Тесленко дуже довго працював в УБОЗі, в органах внутрішніх справ, він генерал. Знаючи це, злочинці так учинили з ним. Таким чином злочинний світ демонструє, що може у місті наводити «порядок». Але ми доведемо, що це тільки їхні думки, – заявив тоді Жолонко.
e-max.it: your social media marketing partner