Студенти медичного університету знову вийшли на протест (ФОТО, ВІДЕО)

,

06595Студенти Донецького національного медичного університету, що базується у Кропивницькому, знову вийшли на протест сьогодні, 7 лютого.

Участь у мітингу брали в основному англомовні студенти.

Їм заявили, що будуть їх відраховувати протягом кількох днів, якщо ті не сплатять за навчання. Втім студенти запевняють, що вносили оплату фірмі-посереднику. Повторно робити це відмовляються.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року понад півтисячі студентів Донецького національного медичного університету міжнародного факультету у Кропивницькому не вийшли на пари, бо хочуть, аби заклад створив їм належні умови для навчання. Інакше, попереджають, звертатимуться до посольств своїх країн.

Зокрема вони вимагали у керівництва вишу облаштувати базу для практичних занять. Кілька днів у навчальному закладі з’ясовували стосунки. До обласного центру навіть прибув перший проректор із Краматорська, де знаходиться адміністрація медуніверситету. Останній зазначав, вся проблема в тому, що виш не отримував у повному обсязі кошти від фірми-посередника за навчання іноземців. Тим часом ректор Донецького національного медичного університету заявив про рейдерське захоплення кропивницького відділення.

Як писала «КП», голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко закликав Міністерство охорони здоров’я України звернути увагу на проблему, яка склалася в Донецькому медичному університеті.

фото і відео: Ігор Філіпенко

 

 

06589

 

06592

 

06590

e-max.it: your social media marketing partner