Завершити реконструкцію арки у Кропивницькому планують восени

, КП

06485У Кропивницькому розпочали підготовчі роботи з реконструкції арки. Завершити планують восени, повідомив начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь сьогодні, 5 лютого.

– Нині ведуться підготовчі роботи, які плануємо завершити у квітні. Після цього розпочнеться етап основних робіт. Для створення ще однієї полоси встановлюватимемо спеціальну трубу. Необхідно буде демонтувати і замінити каналізаційний колектор. Також треба буде перекривати рух потягів. Попередньо ми погодили перекриття у травні. Завершити роботи плануємо у вересні-жовтні, але все буде видно у ході роботи, – розповів Сергій Білокінь.


На період ремонтних робіт тимчасово обмежать рух транспорту.


– Наразі підготовлений проект рішення виконавчого комітету про обмеження руху в односторонньому русі від вулиці Київської до Братиславської з 8 лютого. З цього періоду автобуси, які рухаються по маршутам №3, 15, 104 і 46 курсуватимуть по вулиці Короленка, провулку Об’їзному, Полтавській, Євгена Маланюка, Євгена Чикаленка. З моменту активних робіт рух обмежать повністю, після їх завершення – відновлять, – уточнив головний спеціаліст управління розвитку транспорту і зв’язку Валерій Пугач.

Нагадаємо, в обласному центрі активні ремонтні роботи арки планують розпочати вже у квітні.

e-max.it: your social media marketing partner