Ларін очолив Партію розвитку України

,

Екс-голова облдержадміністрації Сергій Ларін очолив Партію розвитку України, повідомляє LB.ua з посиланням на прес-службу політсили, учора, 11 червня.

Згідно з інформацією, Партія розвитку України створена на базі Прогресивно-демократичної партії, яку переіменували на зʼїзді.

Там же делегати обрали Ларіна в.о.голови партії і доручили організувати підготовку до запланованого на 21 червня з’їзду з широким представництвом делегатів із усіх регіонів країни.

Тим часом Ларін зазначив, що ставить перед собою і однодумцями завдання побудувати нову партію без «вождизму», з сильними місцевими організаціями.

Водночас він заявив, що основна увага зосереджуватиметься на трьох основних цілях: об'єднанні країни, боротьбі з корупцією та створенні нових робочих місць.

Як уже повідомляла «КП», на своїй сторінці в Facebook Ларін заявив, що працює над створенням нової політсили, значною частиною активу якої будуть молоді люди, котрі раніше не брали участі в політиці, але мають значний управлінський досвід у державних і приватних структурах.

Разом із Ларіним над створенням нової партії працюють Юрій Мірошніченко та Олександр Шаталов. Ідеологом нової партії називають Андрія Єрмолаєва.
e-max.it: your social media marketing partner