У Кропивницькому діти АТОвців харчуватимуться безкоштовно

, КП

06322Влада Кропивницького підготує на розгляд депутатам проект рішення міської ради, згідно з яким планують повернути пільги на харчування дітям учасників бойових дій на сході у дитячих садках та школах. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 14 січня.

– Сьогодні має бути підготовлений проект рішення міської ради, щодо включеня діти учасників АТО у список пільгових категорії, які харчуватимуться безкоштовно за кошти міста. Я прошу вибачення у батьків, що ситуація викликала хвилювання. Але не варто, діти тільки вийшли з канікул. Наразі до сесії вони харчуватимуться безкоштовно, а на засіданні ми врегулюємо це питання, – сказав Райкович.

Нагадаємо, у вівторок, 8 січня, родини учасників АТО вийшли на пікет через скасування пільг на харчування дітей бійців за винятком тих, чиї батьки загинули на сході, отримали поранення або перебувають у полоні.

Напередодні нового року виконавчий комітет міськради скасував пільги на харчування в школах і садочках для дітей, батьки яких не зазнали травм у зоні АТО, повернулися до повноцінного життя або й досі залишаються на передовій.

Відтак права на безкоштовне харчування виконавчий комітет міськради позбавив майже дві з половиною тисячі дітей.
e-max.it: your social media marketing partner