На Кіровоградщині через погодні умови обмежили рух транспорту

,

06369На території Кіровоградської області через складні погодні умови з 14:00 обмежили рух для проїзду всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення сьогодні, 11 січня, повідомляють в облдержадміністрації.

Через сильний сніг та хуртовину на засіданні обласного оперативного штабу для вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій прийняли рішення обмежити рух усіх видів транспорту на автомобільних дорогах області. Про скасування рішення повідомлять додатково на сайті ОДА.

Зокрема, сильний сніг зараз спостерігається на території 16 районів – Устинівський, Гайворонський, Голованівський, Вільшанський, Добровеличківський, Кропивницький, Новоукраїнський, Знам’янський, Компаніївський, Олександрійський, Бобринецький, Долинський, Новгородківський, Онуфріївський, Петрівський, Устинівський райони.

На дорогах області працює техніка.

Ускладнення на автошляхах відсутні. На території сусідніх областей: сніг та мокрий сніг – Миколаївська, Полтавська та Дніпропетровська, без опадів – Одеська, Вінницька та Черкаська області.
e-max.it: your social media marketing partner