Активісти Гайворонського району розкритикувати владу за бездіяльність

,

Активісти Гайворонського району розкритикували чинну владу за відсутність контролю за станом доріг та якістю асфальтного покриття. Ще вони незадоволені тим, що процедура встановлення МАФів (малих архітектурних форм – кіосків, павільйонів тощо – ред.) на центральних вулицях райцентру непрозора. А міський пляж та рятувальну станцію до літнього сезону підготували погано. Про це йшлося під час зустрічі очільника району Владислава Медвідя з представниками громадських організацій, повідомляє сайт Гайворонської РДА.

Крім того, члени громадської організації «Захист і контроль» украй незадоволені роботою Заваллівського селищного голови. Мовляв, той зовсім не піклується про комунальну сферу ввіреної йому території.

Ще громадські активісти рекомендували голові району оновити кадровий склад. Люди пропонують добирати кандидатури, які не скомпрометували себе на держслужбі та які зможуть подолати негативні наслідки минулого.

Насамкінець учасники зустрічі запропонували створити комісію з перевірки роботи розважальних закладів у вечірній час та обмежити перебування підлітків у них після 22:00.

Голова району тим часом пообіцяв, що всі пропозиції та зауваження будуть враховані в роботі органів виконавчої влади.
e-max.it: your social media marketing partner