Дружини військовополонених спецпризначенців отримали ордери на трикімнатні квартири

, Олена Сідорова

06336Очільник області Сергій Кузьменко передав дружинам полонених бійців третього полку спецпризначення Сергія Глондара та Олександра Корінькова пакет документів на власність трикімнатними квартирами учора, 9 січня.

– Дуже велика робота проводиться для того, щоб і підняти статус військовослужбовця, і захистити його соціально і, як результат, мати боєздатну, сучасну українську європейську армію, – наголосив під час зустрічі з дружинами полонених Кузьменко.

– Ми дуже вдячні, що у нас є уже власне житло, але ми дуже сподіваємося, що найближчим часом Петро Олексійович докладе максимум зусиль для того, щоб хлопці були вдома і відчували себе господарями в своїх власних домівках, – зазначила дружина Олександра Корінькова – Юлія.

06337– Саме краще – це коли буде вся родина разом і ми зустрінемося просто за чашкою чаю з усіма, хто нам допомагав, – додала дружина Сергія Глондара – Катерина.

Як раніше повідомляла «КП», трикімнатні квартири у Кропивницькому родинам військовополонених Глондара і Корінькова Президент Петро Порошенко придбав власним коштом.

Згідно з відомостями Єдиного державного реєстру, вартість обох осель становить трохи більше двох мільйонів гривень.

Нагадаємо, бійці третього полку вже п’ятий рік поспіль перебувають у полоні російських бойовиків. Потрапили туди під час боїв за Дебальцеве.

 

 

фото: облдержадміністрація

e-max.it: your social media marketing partner