Зубко: Кіровоградщина – лідер із виконання програми Президента з розвитку сільської медицини

, КП

06321Кіровоградська область лідирує у реалізації ініціативи Президента України щодо забезпечення доступної та якісної медицини у сільській місцевості. Наразі в області збудували вже 10 сільських амбулаторій. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

«Вже 10 новозбудованих сільських амбулаторій введено в експлуатацію в Кіровоградській області. (…) Кіровоградщина – лідер з реалізації ініціативи Президента України щодо забезпечення доступної та якісної медицини у сільській місцевості. На початок року по Україні зареєстровано повідомлення про початок будівництва 303 об’єктів. Маємо різні темпи: деякі регіони рухаються швидко, а деякі відстають. Області-лідери: Кіровоградська, Дніпропетровська, Луганська, Миколаївська і Хмельницька», – написав Зубко.

 

Нагадаємо, першу в Україні амбулаторію відкрили на Кіровоградщині 6 грудня. Збудували її в селі Протопопівка Приютівської громади Олександрійського району. Будівництво відбувалося у рамках президентської програми з реформування сільської медицини.

e-max.it: your social media marketing partner