У Новоукраїнці незабаром відкриють дитсадок, який не працював більше двадцяти років

, КП

06316У Новоукраїнці завершують реконструкцію й оснащення дошкільного навчального закладу «Зернятко», який до цього часу знаходився у напівзруйнованому стані і не працював більше двадцяти років.

«Зовсім скоро відбудеться подія, на яку я, як міський голова, чекав останні 8 років, а всі жителі громади – більше 20! Свої двері відчинить дитсадочок «Зернятко»! Ми обов'язково на відкритті подякуємо всім, хто нам допоміг реалізувати цей масштабний проект, а сьогодні хочеться сказати теплі слова за підтримку моєї ініціативи зробити приємні та гарні дрібнички для діток гендиректору НВП «Радій» Євгену Бахмачу та фінансовому директору підприємства Аліні Бєгун, гендиректору компанії ТОВ «Еврощебінь» Бора Усак, власниці РА «Антураж А» Ірині Саєнко та її креативним працівникам! Як завжди разом з нами наші найкреативніші освітяни – Тетяна Стратонова, Тетяна Артюшина, Валентина Горбатенко та їх дружні колективи! Я впевнений, діткам сподобається! Чудове завершення 2018 року!», – написав на своїй сторінці у Facebook голова Новоукраїнської громади Олександр Корінний.

Нагадаємо, заклад розрахований на 110 місць. Роботи розпочали восени минулого року.


Приміщення було розвалене. Нині утеплили фасад і покрівлю, замінили вікна на металопластикові. Під час реконструкції також замінили зовнішній водопровід та теплові мережі, побудували теплогенераторну, оновили опалення, водопостачання та електропостачання, виконали опоряджувальні роботи, встановили огорожу навколо дитсадка.

 

фото: із соцмережі, архів «КП».

 

06317063180631906320

e-max.it: your social media marketing partner