В Олександрії капітально відремонтували непрацюючий гуртожиток профліцею (ФОТО)

,

06098У раніше непрацюючому гуртожитку Олександрійського професійного ліцею провели капітальні ремонти. Нині там тепло, затишно, а учні мають змогу проживати безкоштовно. Результати проведених робіт оцінив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко сьогодні, 6 грудня.

– Умови в гуртожитку були незадовільними, – розповідає директор ліцею Костянтин Мужиков. – Тут провалювався дах, прогнивала підлога… Керівництво закладу звернулося до районної і обласної влади. З їхнього боку ми отримали повну підтримку. Нам із державного бюджету виділили шість мільйонів гривень, які ми повністю освоїли на покращення умов проживання дітей. У кожній кімнаті, на кожному поверсі провели капітальні ремонти.

Стартували роботи у травні цього року. За цей час утеплили фундамент і фасад, замінили покрівлю, вікна, електрику, каналізаційні мережі. На другому поверсі гуртожитку відремонтували кімнати, коридор, кухні. Нині там вже проживає 39 учнів. На першому поверсі проводяться штукатурні роботи і монтаж опалювальної системи.

У гуртожитку є гаряча вода, своя котельня на твердому паливі. Температура повітря у кімнатах сягає 24 градусів тепла. Кухні обладнані необхідною технікою.

Всього гуртожиток розрахований на 75 місць. Саме таку кількість очікують із нового навчального року.

 

06096

06095

06097

06094

e-max.it: your social media marketing partner