Через казначейство школярі Онуфріївського району взимку мерзнутимуть

,

Сільські та селищні голови Онуфріївського району забили на сполох, бо казначейство затримує проплату коштів, на які планується підготувати навчальні заклади району до нового опалювального сезону. Звідси – напруга в роботі і невдоволення громади, про це стало відомо під час засідання регіональної ради Онуфріївського району з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Зокрема, внаслідок затримок казначейства, для Куцеволівської та Деріївської шкіл до цього часу не можуть придбати тверде паливо та привезти дрова. Гроші на рахунку є, однак казначейство не поспішає їх пропускати. Керівники громад обурені такою ситуацією. Кажуть, поки платіжки лежать в казні, ціни ростуть, а відтак заміна вікон, придбання ліхтарів для вуличного освітлення чи ремонти приміщень здорожчають на тисячі гривень.

- Голова Онуфріївської РДА Володимир Журавльов зазначив, що нині у сільських та селищних голів дійсно «зв’язані руки», однак вже найближчим часом ситуація має змінитися, а питання з казначейськими проплатами вже вирішується, повідомляють на офіційному сайті Онуфріївської РДА.
e-max.it: your social media marketing partner