Мольченків позбавили батьківських прав

, КП

05568Подружжя Мольченків із Новоукраїнки, які ледь не заморили голодом чотирирічного сина, позбавили батьківських прав щодо нього, сьогодні, 6 листопада.

«Щойно вйишли з суду. Мольченко О.С. (Олександр – «КП») та Мольченко Н.О. (Наталія – «КП») позбавлені батьківських прав відносно малолітнього сина», – написав на своїй сторінці директор Новоукраїнського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Юрій Мироненко і уточнив, що попереду судові засідання про позбавлення батьківських прав щодо інших дітей.


Нагадаємо, запобіжний захід у вигляді домашнього арешту Мольченку обрали 11 вересня.

Однак він систематично і грубо порушував умови запобіжного заходу. Підозрюваний неодноразово, без дозволу слідчого, залишав житло, а також здійснював поїздки до обласного центру.

Новоукраїнський районний суд призначив Олександру Мольченку психіатричну експертизу.


А 9 жовтня йому змінили запобіжний захід із цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою упродовж двох місяців.

Як повідомляла «КП», раніше подружжю Мольченків із Новоукраїнки оголосили про підозру у злісному невиконанні батьківських обов’язків.

До цього із родини вилучили всіх дітей – першого з вагою сім кілограмів замість шістнадцяти орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – найменшу Єву, середущу Юлю і найстаршу Сашу. Дівчата також мали дефіцит ваги.

Сам Олександр Мольченко вважає ситуацію навколо своєї родини «політичною розправою».

e-max.it: your social media marketing partner