На Кіровоградщині визначили лауреатів обласної премії в галузі культури

, КП

05674Конкурсна комісія шляхом таємного голосування визначила лауреатів обласної премії у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини», повідомляють в обласній раді.

У номінації «За внесок у розвиток професійного музичного, театрального, хореографічного, фото- та кіномистецтва» переміг артист-ляльковод І категорії Кіровоградського академічного обласного театру ляльок Максим Борисов.

У номінації «За популяризацію національної культури, фольклорної спадщини, збереження і збагачення народного мистецтва» кращою визначили керівника народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Горлиця» Кіровоградського районного Будинку культури Наталію Медведєву.

Лауреатом у номінації «За вагомий внесок у збереження та популяризацію культурної спадщини» став заслужений працівник культури України, кандидат мистецтвознавства Борис Кокуленко.

У номінації «За внесок у розвиток бібліотечної справи» перемогла директор Олександрійської центральної районної бібліотеки імені Чижевського Надія Чуянова.

Премії вручатимуть 9 листопада під час урочистостей із нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

e-max.it: your social media marketing partner