Безсмертний: Я готовий взяти на себе всю відповідальність за державу

,

0566217 жовтня у Кропивницькому відомий політик і майбутній кандидат у президенти Роман Безсмертний у рамках ініційованої ним загальноукраїнської дискусії «Якої ми хочемо України» заявив, що задля припинення війни слід вести діалог із Кремлем.

На думку Безсмертного, всіх українців об’єднує тема війни. Аби вирішити цю проблему, треба вести діалог із Кремлем, бо саме там зав’язані всі питання війни, та з мирним  населенням, яке опинилося на окупованих територіях. Але в першу чергу, переконаний майбутній кандидат у президенти, треба формувати боєздатну армію та прийняти закон про зброю, в тому числі для формування загонів територіальної оборони.

Водночас, Безсмертний вважає, що Конституцію потрібно змінювати з урахуванням сьогоднішніх реалій, бо зараз існує «повний розрив між державою і людиною, коли люди займаються самовиживанням, а державні інститути працюють на себе».

За його словами, Україні доведеться проходити перехідний період і змінювати інститути влади, а майбутньому президенту брати на себе цю відповідальність. Такий перехідний період може тривати три роки. «Я готовий взяти на себе всю відповідальність за державу на той термін, на який мене оберуть люди», - зазначив майбутній кандидат у президенти.

Крім того, політик переконаний, що в Україні також треба запровадити двотурову мажоритарну систему виборів народних депутатів, щоб повернути розум та знання в парламент.

При цьому Безсмертний наголосив, що ініційована ним дискусія – це можливість у відвертій розмові почути думки українців, якої вони хочуть України, аби на основі їхніх прагнень виписати власну передвиборчу програму.

Як уже повідомляла «КП», у Кропивницькому Безсмертний також заявив, що тема про актора Володимира Зеленського як президента не смішна.

 

05663

e-max.it: your social media marketing partner